0723 294 609

Facilități & Fotografii

Cabane de pescuit

Pe malul lacului sunt amenajate casute din lemn sau cabane, echipate cu: dusuri cu apa calda non stop, televizor, frigider, 2 paturi, aeroterma, plase de tantari si obloane. Toate cabanele oferă un spațiu și condiții generoase de cazare pentru pescarii care doresc să vină și însoțiți de familie și au ponton propriu pentru pescuit, oferind astfel posibilitatea de a pescui direct din fata căsuței.
Cabanele pot fi închiriate contra sumei de 230 lei/24 ore, preț în care sunt incluse și 12 ore de pescuit. Pentru 24 ore de pescuit prețul de închiriere al cabanelor este de 310 lei. În week-end cazarea începe de la ora 12, iar în restul săptămânii de la ora la care se face efectiv cazarea.


Restaurant si pensiune

Restaurantul beneficiaza de un ponton si de o terasa proprie. Programul restaurantului este non stop, masa putand fi servita atat in interior, cat si pe terasa.

Produsele  care se pot servi la restaurant sunt variate si proaspete: antreuri, salate, minuturi, gratare, produse culinare din peste. Produsele servite sunt naturale, provenind din productie proprie.


Cazare

In cazul in care doriti sa optati pentru cazarea la pensiune, acest lucru este posibil la pensiunea de la lacul Fanari, unde va puteti oferi de conditii foarte bune de cazare, respectiv: dusuri cu apa calda non stop, televizor, frigider, 2 paturi, aeroterma, plase de tantari, obloane si aer conditionat.

Costurile de cazare la pensiune sunt aceleasi cu cele de la cabane.


Lac si locuri de pescuit